Doe mee met Zwem voor MIJ in Hollands Kroon, kom in actie voor KWF!

Sponsortocht met topzwemmer Joost Reijns als ambassadeur

Op zaterdag 15 juli vindt in de jachthaven van Anna Paulowna de openwatersponsortocht Zwem voor MIJ plaats, een sponsortocht om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Oud-topzwemmers Maarten van der Weijden, Inge Dekker en Joost Reijns zijn ambassadeur van deze tocht.  De zwemmers kijken terug op een prachtige topsportcarrière, maar weten als geen andere dat een gezond lichaam niet vanzelfsprekend is. Ze willen anderen helpen om hun kansen op een gezond leven te vergroten. Doe mee met de sponsortochten Zwem voor MIJ en zwem met Maarten, Inge en Joost voor KWF.

De open water toch vindt plaats in het Oude Veer. Het startpunt is in de jachthaven. De tocht start om 15:30 uur. Deelnemers kunnen een tocht van 1.6 km zwemmen. Joost is aanwezig om het startschot te geven voor de sponsortocht en de deelnemers aan te moedigen. De sponsortocht Zwem voor MIJ is een nieuw concept dat de KNZB samen met Maarten van der Weijden en de open water verenigingen in Bodegraven, Anna Paulowna, Oss, Amsterdam, Hoek/Sluis en Sleeuwijk heeft ontwikkeld. Aan de pilot deze zomer doen 6 verenigingen mee. De opbrengst van de sponsortocht gaat naar KWF voor onderzoek naar kankerbestrijding.

De inschrijving is inmiddels geopend en inschrijven kan via http://openwaterzwemmen.denkrieck.nl/zwemvoormij/ Alle deelnemers ontvangen een goodiebag, mede mogelijk gemaakt door Nutrisense.

Wil je goed voorbereid aan de start verschijnen, schrijf je dan ook in voor een van de trainingen of een borstcrawl clinic. Deze zullen worden gegeven in zwembad Den Krieck, waarbij er op woensdagavond 5 juli 2017 van 18.00 uur tot 19.00 uur een training van Inge Dekker op het programma staat.

Naast de Zwem voor Mij tocht, wordt op zaterdag 15 juli ook de jaarlijkse open water wedstrijden georganiseerd. Naar verwachting zullen weer enkele honderden topzwemmers aan de start verschijnen. Deze wedstrijd begint om 10.30 uur, voor ons programma kunt u terecht op de website. Dit jaar zijn er ook aantrekkelijke afstanden voor onze triatleten, namelijk de 2 en 5-km. Hierbij geldt het NTB-reglement. Voor meer informatie en inschrijvingen, kunt u terecht op onze website: www.openwaterzwemmen.denkrieck.nl