Mijn afscheidsreceptie was gepland op 20 juni, helaas was dit toen niet mogelijk ivm de Corona.

In overleg met het bestuur hebben we bedacht om te kijken of zaterdag 26 september misschien wel mogelijk was om een afscheidsreceptie te houden maar helaas mogen er nog steeds niet al te veel mensen bij elkaar komen. We hebben nu besloten om het dan maar te laten voor wat het is. Om ergens begin volgend jaar nog iets te doen is wel erg mosterd na de maaltijd.

Toch wil ik jullie graag hartelijk danken voor de samenwerking die we altijd gehad hebben.
Helaas dan maar op deze manier maar welgemeend.
Ik heb met heel veel plezier, heel veel mensen mogen begeleiden in hun sportactiviteit.
Zeker het conditiezwemmen, aquajoggen, aquafit4you heb ik als zeer plezierig en met jullie als klanten. Jullie konden af en toe zo heerlijk mopperen op mij en mijn klompen.
Ook bij het gehandicapte zwemmen heb ik het erg leuk gehad met de klanten.
Ook de vrijzwemmers nog heel veel plezier gewenst in het zwembad.

Ik wil iedereen heel veel sportieve jaren en plezier toe wensen en blijf genieten en gezond.

Allemaal hartelijk dank voor deze mooie 42 jaar.
Rob Biemans