Recreatiezwemmen

Iedereen die de week sportief willen beginnen kan dit doen op maandagochtend van 8.30 tot 9.30 uur en 10 tot 11 uur in Zwembad Den Krieck.

Middels allerlei spelvormen verbeteren we niet alleen de conditie, maar ook zwemtechniek wordt aangeleerd en verbeterd. Aquajoggen, Aquafit, waterpolo, snorkelen, zwemmend redden, alles wat maar met zwemmen te maken heeft komt aan bod.

Een aantal keren per jaar worden er speciale ochtenden georganiseerd, zoals een Sinterklaasochtend of een sportieve morgen, waar naast zwemmen ook diverse activiteiten op het programma staan. Het staat iedere recreatiezwemmer vrij om hieraan deel te nemen.

Bent u er niet zeker van of het recreatiezwemmen iets voor u is? Kom dan eens geheel vrijblijvend een paar maal meedoen tegen verenigingstarief.

Kleuterinstuif.

Jaarlijks wordt in de voorjaarsvakantie een kleuterinstuif gehouden. Met kleuters van de groepen één en twee van de basisscholen worden er dan allerlei leuke waterspelen gedaan. Dit is de manier voor ouders en kleuters om met ons bad kennis te maken. Oudere broertjes en zusjes in de basisschoolleeftijd zijn ook welkom. Voor hen is er een apart programma.

Nationale Zwemvierdaagse.

Dit jaarlijks terugkerend zwemfeest is een echt zwemspektakel. Met zwemmen maar daaromheen heel veel extra leuke gratis activiteiten als bijvoorbeeld dagelijks een sportieve uitdaging, bingo. Een lekkere snack tegen betaling. Deze 4 daagse wordt altijd gehouden tijdens de laatste lesweek van de basisscholen. Gelijktijd met de Zwemvierdaagse is ook de  Spetter4daagse is gelijktijdig met de zwem4daagse in het instructiebad. Dit wordt speciaal georganiseerd voor kinderen die nog niet in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Contactgegevens

Contactgegevens

Mevr. Bets Bantema
0223-521264

Stuur ons een email

De commissie

Astrid van Kessel
Voorzitter
Bets Bantema
Secretaris
Voor info 0223-521264
Mirjam Weidema
Commissielid
Annemarie Brutsch
Commissielid
Joke Koopman
Commissielid