De penningmeester van Oude Veer kan tevreden zijn.  Dankzij de gulle sponsering van de Rabobank en Deen supermarkt kan er ruim 1.650 euro op de spaarrekening van Oude Veer worden bijgeschreven.

Eind september kreeg Annet Huiberts van bedrijfsleider van Deen Breezand het bericht dat zij een mooie cheque mochten ophalen. De supermarkt had een sponsoractie voor 4 lokale verenigingen, waaraan ook Oude Veer mee mocht doen. Klanten konden hun favoriete club sponseren, door een munt in de pijp te doneren. Het resulteerde in een opbrengst voor onze vereniging van 750 euro.

Ook de Rabo ClubKasCampagne heeft Oude Veer veel sponsorgeld opgeleverd. De leden van de bank konden in oktober stemmen. Op vrijdagavond 5 november was de feestelijke finale bijeenkomst in de Kampagne met uitreiking van de cheques. Marlies Looijesteijn en Jeffrey Bemelmans waren hierbij aanwezig. De opbrengsten waren voor Zwem- en waterpolovereniging ¬†388,82 euro en ¬†Triathlon en zwemclub kreeg 519,19 euro. De penningmeester van stichting zwembad ‘Den Krieck’ kon ook een mooi bedrag bijschrijven: 933,18 euro.

Nogmaals namens onze dank aan Rabobank en Deen supermarkt.