Dit jaar deed Oude Veer helaas niet mee met de Grote Clubactie. Het team van Superloten verkopers vond het niet gepast om de lokale ondernemers te benaderen. De  logo vermeldingen blijven in 2021 op de site staan, hopelijk kunnen we volgend jaar weer op de bedrijven rekenen.

Wat wél fantastisch is gegaan is de sponsering van Rabobank en Deen supermarkt. De penningmeesters werden verblijd met royale cheques: Zwembad Den Krieck ontvangt ruim duizend euro van de Rabobank en de beide Oude Veer verenigingen ontvingen van de Rabobank en Deen ruim tweeduizend euro!

Eind september kreeg Oude Veer van bedrijfsleider Peter Lammers van Deen Breezand het bericht dat we een mooie cheque mochten ophalen. De supermarkt had een sponsoractie voor vier lokale verenigingen, waaraan ook Oude Veer meedeed. Klanten konden hun favoriete club sponseren, door een munt in de pijp te doneren. Het resulteerde in een opbrengst voor de Triathlon- en zwemclub van € 500.-.

Ook de Rabo ClubKasCampagne heeft Oude Veer en Den Krieck dit jaar weer veel sponsorgeld opgeleverd. De leden van de bank konden tot 26 oktober stemmen en dat hebben onze vereniging en stichting geweten. Beide Oude Veer verenigingen braken een dik record . Zwem- en waterpolovereniging kreeg een cheque van € 681,82 (vorig jaar € 346,20) en Triathlon en zwemclub kreeg € 1001,68 (vorig jaar € 657,78). De stichting zwembad Anna Paulowna (Den Krieck) kreeg € 1010,10.

Bedankt Rabobank en Deen voor jullie gulle giften. Den Krieck en Oude Veer zullen er een goede bestemming aan geven!