Op zondag 9 juni was het dan zover. Eindelijk konden de wedstrijdzwemmers van Oude Veer hun krachten met elkaar meten bij de jaarlijkse clubkampioenschappen. De strijd bij de heren was erg fel. Na elk gezwommen afstand werd er bijgehouden welke tijden er waren behaald, om zo alvast te kunnen voorspellen wie er uiteindelijk in de finale zouden komen.

Wat nieuw was dit jaar is dat de zwemmers zonder startvergunning ook mee konden zwemmen. Zij zwemmen niet voor de KNZB maar alleen voor eigen pr en voor de vereniging. Voor hen was het erg spannend wie er uiteindelijk in de finale zouden komen. Bij de dames en de meiden was de strijd wat minder, dit komt doordat er weinig dames zijn waardoor er automatisch al een aantal dames in de finale stonden.

Na een spannende finale in alle leeftijdscategorie├źn, zijn er uiteindelijk 6 clubkampioenen naar voren gekomen. Bij de jongens zonder startvergunning; Daan Weijdema, bij de meisjes zonder startvergunning: Amber Birkhof, bij de meisjes; Jet kleine, bij de jongens; Dave Leijenaar, bij de dames; Sanne Scholten en bij de heren; Ruud Koomen.

Allemaal van harte gefeliciteerd!!

 

Tijdens deze wedstrijd was er ook weer onze jaarlijks terugkerende loterij. Die dit jaar erg goed gevuld was met gesponsorde prijzen. Alle zwemmers en toeschouwers konden loten kopen en hoopten op een prijs. Al het geld dat opgehaald is, wordt besteed aan de afdeling wedstrijdzwemmen in de vorm van een nieuw wedstrijd outfit en een dagje weg.

Wij willen alle bedrijven die ons gesponsord hebben hartelijk bedanken!!

Munt, Theo Schra, Slager Sander Duin, Bakkerij Alkemade, Bakkerij Haakman, Dille, Expert, Bloembollenkwekerij de Waard, Jumbo, Hubo, Kapiteyn Breezand, Frozenpeanut Photography en alle vrijwilligers die de loterij mogelijk hebben gemaakt.