Met de Rabobank gingen we jarenlang kilometers fietsen om tweehonderd euro te verdienen. Deze actie was dit jaar veranderd in de ‘ClubKasCampagne’.

Hierbij werden we op een andere manier aan het werk werden gezet. De bedoeling was om onze club en de stichting zwembad te promoten, om stemmen te vergaren. Hoe meer stemmen, hoe meer euro’s met een fantastische opbrengst.

Donderdag 14 juni was de feestelijke bekendmaking van de actie. Een delegatie van het bestuur mochten de cheques in ontvangst nemen. Omdat we voor de beide Oude Veer verenigingen elk een Rabo rekening bezitten, konden beide Oude Veer’s van de actie profiteren. En natuurlijk de stichting Zwembad Den Krieck, die op veel sympathie mag rekenen van de gebruikers.

Op de foto secretaris Louis Bakker en PR-man Cor Zwaag die de cheque voor triathlon- en zwemclub in ontvangst mochten nemen.

Totaal stelde de Rabobank Kop van Noord-Holland 200.000 euro beschikbaar. Elke stemmende Rabobank kon vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee voor z’n eigen vereniging. De uitslag van de stemming in 2018 werd:

  • Zwem- en waterpolovereniging ‘Oude Veer’: 49 stemmen goed voor € 311,21
  • Triathlon- en zwemclub ‘Oude Veer’: 81 stemmen goed voor € 484.52

Bestemmingsdoel: de helft van de opbrengst gaat naar de actie ‘Swim to fight cancer’ van       Open Water Zwemmen en de andere helft steken we in inrichting verenigingskantoor/vergaderzaaltje.

  • Stichting Zwembad ‘Den Krieck’: 260 stemmen goed voor € 1453,93

Bestemmingsdoel: de opbrengst in de verbouwing van de kassaruimte.

De ClubKasCampagne geeft een netto resultaat van totaal € 2.249,66, waarvoor wij de Rabobank Rabobank Kop van Noord-Holland heel dankbaar voor zijn!!!!