Zaterdag 15 juli heeft onze verenging weer de jaarlijkse Open Water Wedstrijd in het Oude Veer mogen organiseren.
Ook dit jaar hebben we weer een heel aantal veranderingen doorgevoerd.

  • Dit jaar is er voor het eerst met elektronische tijdwaarneming gezwommen. Best een beetje spannend of dit allemaal zou werken naar behoren, maar gelukkig pakte het goed uit en zijn de tijden nog nooit zo snel binnen geweest.
  • De voorstart heeft dit jaar een verandering doorgemaakt. Het blauwe vertrouwde zeil was dit jaar ingeruild voor een witte partytent, die op het gras geplaatst was. Even wennen, maar ook dit is voor herhaling vatbaar.
  • De baanindeling is veranderd, zodat de zwemmers langer zichtbaar waren voor het enthousiaste publiek. Tevens hebben we gebruik gemaakt van duidelijke gele boeien en lagen er geen lijnen in het water. De zwemmers waren hierover erg positief, omdat de baan nu veel duidelijker zichtbaar was.
  • We hadden dit jaar catering op het terrein waarbij er een heerlijk broodje hamburger, een suikerspin, zakje snoep of een ijsje gekocht kon worden. Waren de hamburgers op en heeft u mis gegrepen? Volgend jaar zullen wij weer hamburgers gaan verkopen!

Dan hebben we ook nog leuk nieuws over de uitbreiding van onze commissie. Dit jaar hebben ze al met ons mee gekeken, maar volgend jaar komen zij officieel onze commissie versterken: Martijn Smakman en Sanne Pijnacker. Deze versterking hebben we hard nodig, want ook volgend jaar zal er weer het één en ander veranderen/verbeteren. Wij zijn serieus de mogelijkheden voor de drie sluizentocht aan het bekijken.

We willen iedereen, die heeft geholpen deze dag tot een succes te maken, bedanken en hopen volgend jaar weer op jullie hulp te kunnen rekenen.