Vele jaren konden we 200 euro voor onze club verdienen door met de RaboFietsSponsorTocht mee te doen. Met deze sportieve en gezellige manier van geld sponsoren is de Rabobank helaas gestopt, maar heeft iets anders bedacht: de Rabobank ClubKasCampagne.

Het is de bedoeling dat de rekeninghouders door stemmen, gaan bepalen welke verenigingen en stichtingen sponsorgeld krijgen. De Rabobank Kop van Noord-Holland stelt hiervoor 200.000 euro beschikbaar. Als overgangsjaar krijgt elke deelnemende vereniging ieder geval honderd euro, als zij minimaal tien stemmen krijgen. 

Dit bedrag gaan we natuurlijk binnenhalen, maar hopelijk kunnen we er flink meer ‘gratis geld’ uit deze actie van de Rabobank slepen…!

Stemadvies van Oude Veer & Den Krieck:

Hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage dat aan ons wordt uitgekeerd.  Dus gaan we actie voeren om zoveel mogelijk mensen over te halen om op ons te gaan stemmen!

Elke rekeninghouder mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee voor z’n eigen vereniging. Omdat Oude Veer sinds vorig jaar gesplitst is in:

  • Zwem- en waterpolovereniging ‘Oude Veer’
  • Triathlon- en zwemclub ‘Oude Veer’

mag er op beide verenigingen gestemd worden én uiteraard kan er ook gestemd worden op:

  • Stichting Zwembad ‘Den Krieck’

Waar gaan we het Rabo-sponsor-geld aan besteden?

  • De beide ‘Oude Veer’ verenigingen: de helft van de opbrengst gaat naar de actie ‘Swim to fight cancer’ van Open Water Zwemmen en de andere helft steken we in inrichting verenigingskantoor/vergaderzaaltje.
  • De stichting ‘Den Krieck’: stopt de opbrengst in de verbouwing van de kassaruimte.

Hoe kunnen Rabobank klanten stemmen?

Stemmen doen rekeninghouders van de Rabobank die ook lid zijn van de Rabobank. Of zij écht lid zijn, kunnen ze zien door inteloggen en via ‘uw gegevens’ het programma te volgen. Doe dit wel vóór 31-3-2018 voor de stemkaart. Huishoudens met meerdere Rabobank rekeningen kunnen allemaal lid worden en stemmen. Het stemmen is van 8 t/m 28 mei 2018.

In het kort:

Iedereen vraagt aan zoveel mogelijk mensen (waarvan zij weten dat zij een Rabobank rekening hebben)  of ze op beide verenigingen van ‘Oude Veer’ en stichting zwembad ‘Den Krieck’ willen stemmen!

Onze club gaat actie voeren, door reclame te maken voor de Rabobank ClubKasCampagne (affiches te verspreiden, berichten op onze site/nieuwsbrief, Facebook) en onze leden en sympathisanten worden nog persoonlijk of per email benaderd.

Voor meer informatie zie: Rabobank ClubKasCampagnage uitleg