Breezand – Op 16 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Ook Oude Veer doet mee. Nieuw voor ons dit jaar is de verkoop van superloten. Onze voorzitter Patrick den Das ging langs bij vele ondernemers in de regio, in de hoop te kunnen rekenen op hun steun. En dat gebeurde zeker!

Een Superlot vertegenwoordig 50 normale clubloten. Het is verschil vooral de doelgroep, namelijk de ondernemers in de regio. Net als bij de normale loten komt 80% van de opbrengst ten goede aan Oude Veer. Van de laatste 20% organiseert de Grote Clubactie jaarlijks een loterij.

Wij gingen langs bij de eerste koper van een Superlot, Roel Birkhoff van Café ’t Ouwe Veer in Anna Paulowna. Jan Appelman van Agratechniek was zelfs de eerste die 2 loten heeft gekocht. “Ik vind het belangrijk en ook leuk om als ondernemer het lokale verenigingsleven te kunnen ondersteunen”, verteld Jan.

Ook Roel Birkhoff twijfelde geen moment toen Patrick hem vroeg of hij de vereniging wilde steunen middels een Superlot als ze mee zouden doen met de Grote Club actie: “Als Oude Veer mee gaat doen met de Grote Clubactie dan beloof ik je bij deze dat ik een Superlot ga kopen. Op mij kan je rekenen!”

We sluiten het bezoek af met een foto en overdracht van het symbolische Superlot. “Maar, wel bij het bord!”, lacht Appelman. Een stukje promotie blijft natuurlijk ook belangrijk. Intussen heeft de verkoop niet stilgezeten en zijn er een flink aantal ‘Superloten’ aan de man gebracht. Hieronder een collage van bedrijven die met de aankoop onze club al gesteund hebben:

 

 

Na afloop van de Grote Clubactie zullen we een lijst publiceren van alle kopers van een Superlot die aangegeven hebben. Bovendien krijgen de ondernemers de mogelijkheid hun logo op onze website te plaatsen.