Op welke wijze ben je bij Oude Veer betrokken: Ik ben geen lid van Oude Veer, maar heb vanuit mijn functie in de Stichting uiteraard wel contacten met diverse mensen van de vereniging. Ook train ik in de zomermaanden regelmatig op de vrijdag-of zondagavond mee in het Oude Veer als voorbereiding op het zwemonderdeel van de triatlon van Anna Paulowna.

Alternatieve sport: Fietsen doe ik de laatste tijd hoofdzakelijk als woon-werk afstand naar Den Helder. Op vakantie met de caravan gaat altijd de ATB mee. Heerlijk om dan in de omgeving op allerlei paadjes te rijden.

Ik ben nog lid van atletiekvereniging Dokev, al heb ik daar al ruim een jaar niet meer meegetraind. Zelfs het rondje hardlopen door het dorp is alweer enige tijd geleden.

Muziek: Op het werk staat vaak radio 2 aan, maar stevige muziek kan ik ook zeer waarderen. Met een aantal kennissen hebben we een app-groep waarmee we elkaar op de hoogte houden van de bands die optreden en regelmatig concerten bezoeken.

Boek: Boeken zoals van Tom Clancy bijvoorbeeld lees ik voornamelijk tijdens vakantie. Thuis duurt het soms maanden voordat een boek uitgelezen is.

Film: James Bond maar ook zijn collega Johnny English.

Tv-programma: NOS 8 uur journaal. Gelukkig kan je dat makkelijk terugkijken op een later moment.

Website:   https://monitoring.solaredge.com/ om de opbrengst van de zonnepanelen in de gaten te houden, al kan ik dat deze maanden makkelijk een paar dagen overslaan 😉.

Relatie: Getrouwd met Marleen. We hebben twee dochters, Jade (25) en Romy (22).

Waarvoor ga jij de barricade op: Dat doe ik niet zo gauw.

Waar steek je privĂ© veel tijd in: Onze oudste dochter heeft met haar vriend een klus-huis gekocht. Gelukkig zijn we inmiddels opbouwend heen, maar hier zijn we bijna elke zaterdag te vinden. Ook het zwembad houd me redelijk bezig. Er werd me voorgehouden dat het me maar een paar uur per maand zou kosten, maar dat was duidelijk een verkooppraatje 😉.

Spijt van: Nog niet.

Valkuil: Probeer regelmatig te veel in een dag te proppen.

Meest dierbaar: Het gezin, familie en vrienden.

Mooiste tijd: De zomermaanden. Heerlijk die lange dagen.

Leukste eigenschapBehulpzaam.

Lekker: Hollandse winterkost zoals boerenkool en snert.

Vies: Wraps.

Uitdaging: Toch maar weer eens proberen de hardloopschoenen aan te trekken.

Irritant: TV reclame.

Levensmotto: Alles wat waard is gedaan te worden, is waard goed gedaan te worden.

Ik nomineer de volgende ‘in gesprek met’ aan: Peter Steenvoorden. omdat: Peter is -zonder anderen van de afdeling te kort te doen- secretaris, instructeur en lid van Zwemmend Redden. Verder is hij mede organisator van de Doedag en bij diverse activiteiten toezichthouder.