Ik ben gekozen door Lejan Vlaming, wij kennen elkaar van conditie zwemmen, we zwemmen ongeveer dezelfde snelheid. Lejan is bestuurslid van de stichting en betrokken geweest bij de zwembad verbouwing van afgelopen zomer.

Op welke wijze ben je bij Oude Veer betrokken: Zwemmend lid en secretaris van afdeling Zwemmend Redden, deelnemer aan conditiezwemmen op vrijdagavond, medeorganisator van de Doedag (in de kerstvakantie), bewaker bij diverse activiteiten zoals discozwemmen, Open-Water-Zwemmen en Triatlon. En ik zwem op zondagochtend baantjes (mits ik wakker ben).

Wat maakt Oude Veer leuk: Gezelligheid!

Alternatieve sport: drummen, daar kan ik het behoorlijk warm van krijgen. En iets wat ik niet zo vaak meer doe maar wel leuk vind: Windsurfen.

Muziek: Drummen bij m’n band Swallowed Vision, Bass-tuba bij Breez’Harmony, inval slagwerk bij Winkels Harmonie. Ik kan genieten van popmuziek en rockmuziek maar ik kan ook kippenvel krijgen van orkest-muziek bijvoorbeeld Morricone, Frozen en Les Miserables.

Boek: eerste waar ik nu aan denk….. Donald Duck.

Film: Guest House Paradiso, Naked Gun films, 12 Monkeys, Lethal Weapon. Actie en Komedie dus

TV-programma: 2,5 men, The Big Bang Theory.

Website: members.quicknet.nl/pj.steenvoorden  —> Ideaal, zelf gemaakt, allerlei links naar diverse sites, ik hoef maar 1 adres te onthouden.

Relatie: Getrouwd met Renata.

Wie of wat maakt je gelukkig: Renata, zwemmen, band, orkest en leuk gezelschap.

Waarvoor ga jij de barricade op: Op de autosnelweg heb ik een hekel aan langzame-bij-het-eerste-blokje-invoegers  en aan laatste-moment-van-links uitvoegers.

Waar steek je privé veel tijd in: Muziek, zwemmen, bewaken, Doedag en binnenkort weer met de straat meedoen met Bloemendagen.

Waar ben jij goed in: Ik kan leuk drummen en volgens collegae ben ik  goed in elektro.

Tik: Als slagwerker heb ik zeker een tik.

Valkuil: Ik snap niet dat andere mensen mijn methode niet de beste vinden.

Ik mis: De onbezorgdheid van vroeger, tegenwoordig krijgen we voor allerlei situaties een code rood of oranje.

Spijt van: Soms ongepaste grappen.

Lelijk: Ik vind het wel meevallen, ik heb lelijkere mensen gezien.

Meest dierbaar: Renata en ons huisje.

Mooiste tijd: Kermis Anna Paulowna.

Leukste eigenschap: grappen en grollen.

Lekker: M&M crisp / blauwe zak.

Vies: Vis.

Wie is je grote voorbeeld: diverse drummers.

Grootste blunder: Vergeten.

Uitdaging: Werk, ik ga een stap hoger op de ladder.

Irritant: Mensen die roken in een werkplaats, dat ze dat niet zelf doorhebben en ook nog verbaasd zijn als ik er wat van zeg.

Direct afschaffen: Elektrische auto’s.

Wat weet niemand van jou: Inderdaad, houden zo.

Levensmotto: Het glas is ¾ vol.

Ik nomineer de volgende ‘in gesprek met’ aan Donja Wagenaar omdat: Zij is Veiligheids-coördinator  van Open-Water-Zwemmen. Ik heb het idee dat zij een redelijk stille maar grote kracht voor dat evenement is waarvoor ze wel wat aandacht mag krijgen.