Op welke wijze ben je bij Oude Veer betrokken: na het leszwemmen direct doorgegaan met wedstrijdzwemmen en daardoor bij de jeugdcommissie gekomen. Uiteindelijk voorzitter geworden bij de jeugdcommissie, maar daar recentelijk mee gestopt. Momenteel commissielid bij Openwater zwemmen en ga ik over de IT bij de vereniging.

Wat maakt Oude Veer leuk: met elkaar, op een leuke en gezellige manier, een evenement organiseren.

Mooiste tijd: bij de vereniging was het toen de realisatie kwam wat we hadden gepresteerd als team voor Swim to Fight Cancer Hollands Kroon 2018.

Alternatieve sport: hardlopen (als het weer goed is).

Muziek: van alles wat.

Boek: ik heb geen favoriet, het laatste boek wat ik heb gelezen was Meesterdief. Is wel een aanrader.

Film: The Wolf of Wall Street

TV-programma: teveel reclames op tv, dus ik kijk bijna nooit tv.

Website: Dumpert/YouTube.

Relatie: nee.

Wie of wat maakt je gelukkig: vrienden en familie.

Waarvoor ga jij de barricade op: als ik vind dat iets niet eerlijk gaat.

Waar steek je privé veel tijd in: sleutelen en onze vijver onderhouden.

Waar ben jij goed in: wist ik dat zelf maar.

Tik: TikTok? Nee dat heb ik niet.

Valkuil: denken dat het uiteindelijk vanzelf goed komt.

Ik mis: uitgaan.

Lelijk: de kelder van het zwembad.

Meest dierbaar: vrienden en familie.

Leukste eigenschap: ook hier ben ik zelf nog niet achter.

Lekker: vooraf carpaccio op een bedje van een veldsla met een dressing van pesto. Daaroverheen gebakken pijnboompitjes en stukjes oude kaas. Hoofdgerecht een heerlijk malse biefstuk van 300 gram lekker gebakken op houtskool. Geserveerd met een pepersausje, daarnaast wat gebakken aardappelschijfjes met ui en spekjes. Vies: haring.

Wie is je grote voorbeeld: ze zeggen toch altijd dat je jezelf moet blijven? Dan heb je ook geen voorbeeld nodig.

Grootste blunder: in het zwembad was dat ik de luchtslang van de pomp om opblaasdieren mee op te pompen en leeg te laten lopen heb laten vallen in het water, waardoor de pomp allemaal water opzoog. (Donja weet jij hier nog iets van?)

Uitdaging: soms nee durven te zeggen.

Irritant: de ledenmutaties bij vergaderingen.

Direct afschaffen: de ledenmutaties bij vergaderingen.

Wat weet niemand van jou: genoeg en dat wil ik zo houden.

Levensmotto: Eerste hit op Google was: Don’t wait. Life goes faster than you think.

Ik nomineer de volgende ‘in gesprek met’ aan: Cor Zwaag

Omdat: hij elke keer maar weer de nieuwsbrief voor ons maakt. Ik denk dat het erg leuk is als we ook wat meer van hem te weten komen.