De 38e editie van het Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna wordt gehouden op zaterdag 21 augustus. De inschrijving van dit populaire Polderse evenement wordt geopend op dinsdag 1 juni. Vanaf 10.00 uur is het mogelijk om in te schrijven.

Deelname aan dit sportieve evenement staat open voor iedereen en ook bedrijven kunnen met bijvoorbeeld een trioteam deelnemen. De afstanden zijn: 1 kilometer zwemmen in open water, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen.

Een pittige sportieve prestatie en een bijna nog grotere opgave is om op tijd in te schrijven. Eerdere edities leert dat het inschrijven voor de individuele triathlon snel is volgeboekt, dus is het raadzaam snel in te schrijven.

Sinds 1983 wordt er in Anna Paulowna een Kwart(je) triathlon georganiseerd en 11 jaar later werden daar de trio team(s) aan toegevoegd. De wedstrijd is een recreatief sportief evenement tussen (individuele) triathlon beoefenaars. Ook is het mogelijk om een trio team te vormen, drie personen nemen dan elk een onderdeel voor zijn/haar rekening.

De organisatie behoudt zich het recht voor om het evenement wegens corona maatregelen af te gelasten. In dat geval wordt het inschrijfgeld minus € 5.- (voor kosten) op de rekening teruggestort.

Voor inschrijven of meer informatie verwijzen we je graag naar de website van het Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna: www.triathlonannapaulowna.nl