Wonen Plus Welzijn start elke donderdagmorgen met een nieuw initiatief: Doet&Ontmoet Fit. Van 9.30 tot 12.00 uur is iedereen van harte welkom om de gezellige sfeer te proeven.

De start is in de kantine met thee/koffie. Doet&Ontmoet Fit is een open inloop voor iedereen, van alle leeftijden. Anja de Jong van Wonen Plus Welzijn zegt: ‘Je kunt langs komen voor een kopje koffie, een praatje en om mensen te ontmoeten. Het zwembad geeft veel mogelijkheden om allerlei activiteiten te ondernemen vooral ook op sportief gebied. We kijken samen met de deelnemers waar de behoeften liggen en wat de wensen zijn.’

Ook kunt u informatie krijgen over zorg, welzijn en wonen. De entree is gratis. 

Wilt je meer weten over Doet & Ontmoet fit ? Of heb je interesse om je in te zetten als vrijwilliger en bezoekers een warm welkom te heten? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn (Servicepunt in Keizershoff, Vreedenhoff 64 Anna Paulowna), Tel. 0223-535826. Bereikbaar: ma t/m vrij 9:00 -12:00 uur. Mail: annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl Of kom vanaf donderdag 20 februari gezellig naar het zwembad!