Geachte bezoekers van zwembad Den Krieck,

Na de persconferentie afgelopen dinsdag wisten we natuurlijk al dat er weer nieuwe maatregelen zouden komen. Het protocol voor de zwembaden kwam gisterenavond uit.

Laten we vooropstellen dat dit niet onze eigen mening is, maar de regels die we opgelegd krijgen.

Wij hopen dan ook dat u dit begrijpt, accepteert en niet de discussie aan gaat met onze medewerkers, die voeren ook alleen maar hun werk uit. Wij vragen u dan ook om onze medewerkers met respect te behandelen.

De grootste veranderingen is QR-Code verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar, ook voor de ouders die met hun kinderen meezwemmen.

Ouders die hun kinderen brengen en halen voor de zwemles moeten officieel ook een QR-Code laten zien, hier hebben wij een tussen oplossing voor gevonden. Deze ouders zijn verplicht om een mondkapje te dragen, mogen naar binnen ZONDER QR-Code om hun kind te brengen en weer op te halen maar mogen NIET in het pand verblijven. Wij zijn van mening dat wij er op dat moment voor de kinderen zijn, en geen politieagent kunnen gaan spelen tegenover de ouders. Dit is niet haalbaar en de zwemles lijdt daar onder.

Laten we hopen dat deze maatregelen van korte duur zijn.