Na het succes van vorig jaar, doet onze vereniging natuurlijk weer mee met de Grote Clubactie. Naast loten van 3 euro per stuk worden aan bedrijven superloten aangeboden voor 150 euro. Alles hiervan gaat 80% rechtstreeks naar onze club.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De bekendmaking van de prijzen is op 13 december 2018. Het verkopen van de loten is heel gemakkelijk. Middels het verkoopboekje kunnen loten kopers aangeven hoeveel loten ze willen afnemen. Het bedrag wordt automatisch geïncasseerd. Het lotnummer verschijnt op zijn/haar bankafschrift.  De loten mogen t/m 21 november geregistreerd worden.

Met de opbrengst kunnen we onze activiteiten blijvend en laagdrempelig aanbieden. De verkoopboekjes liggen in het zwembad bij de kassa, kantine en bij de trainingen. De afdelingen gaan ook persoonlijk aan de slag om de loten aan de man te brengen.

Superloten

Voor het bedrijfsleven in Anna Paulowna-Breezand is gestart met de verkoop van ‘superloten’. Coördinator Patrick den Das: “Hiervoor is veel belangstelling, het staat nu al vast dat dit ook dit jaar een groot succes gaat worden.  Zo’n superlot is niet goedkoop, maar we bieden de bedrijven hiervoor veel extra’s”. Bedrijven die een superlot van € 150.- van ons kopen krijgen:

  • exclusieve naamsvermelding en banner op de Oude Veer & Den Krieck website
  • de aankoopfoto wordt in een collage getoond op Facebook, de site en hangt in het zwembad Den Krieck
  • de digitale Nieuwsbrief waardoor sponsors op de hoogte blijven van onze activiteiten en zien waar hun sponsorgeld voor wordt gebruikt.
  • een gedeelte van de opbrengst wordt overgedragen aan de vertegenwoordiger van een lokaal goed doel.
  • mogelijkheid om deel te nemen aan de groepsfoto van alle sponsoren die later op onze site en nieuwsbrief wordt gepubliceerd. Bij deze gelegenheid wordt tevens het bedrag symbolisch overhandigd aan de vertegenwoordiger van het lokale goede doel.

Naast de vele prijzen (waaronder € 100.000.-) is er voor de Superloten een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: het Grote Clubfeest (t.w.v. € 5.000,-).