Normaal is in november de traditionele prijsuitreiking van het befaamde ‘clubkampioenschap’. Dat viel dit jaar gelijk met nog een kampioenen-huldiging. Het clubfeest werd even in de wacht gezet, voor een nieuwe traditie, waarbij ook veel Oude Veer leden in de prijzen vielen: het ‘Van der Voort Sprintcircuit’.

Op vrijdag 2 november werd in galasfeer de prijsuitreiking gehouden. Het werd een super feestelijke avond met zo’n 250 triatleten. Willem van der Voort had dit jaar voor het eerst een competitie gestart tussen vier regionale achtste triathlons (Heerhugowaard, Langedijk, Nieuwe Niedorp en Schagen) en gezien het succes gaat hij hiermee in 2019 door.

De triathlonvereniging uit het gebied mochten zicht op de avond presenteren, uiteraard was Oude Veer ook van de partij. Op de stand staan van links af: Luuk Bos, André v.d.Ploeg, Renee Woutering, Rita Spoor, Monique Vieveen en Liane Broodman.

Onze trainer Henk Elbertsen werd gehuldigd als ‘beste vrijwilliger’. Verder vielen de volgende leden van Oude Veer in de prijzen:

Heren: 3e Emiel van Tongerlo, 5e René Hoep, 6e Henk Elbertsen (klasse 20-40), 4e Jeroen Tiebie (klasse 41-50), 4e Luuk Bos (klasse 51-61), 4e Joop Menke (klasse 61+)

Bij de dames: 2e Marianne Hoekstra (klasse 41-50), 1e Rita Spoor (klasse 51-60).