Goed nieuws voor kinderen die het zwemdiploma willen halen. Bij zwemvereniging Oude Veer starten vanaf 1 september weer de nieuwe lessen in zwembad Den Krieck. Momenteel is er in de groepjes nog ruimte, dus geef u tijdig op.

Voor diploma A wordt er 2x in de week een half uur gelest (dinsdag/vrijdag of woensdag/zaterdag). Voor diploma B en C zijn de lessen een heel uur. Inschrijven kan via de website: https://denkrieck.nl/activiteiten-oude-veer/zwemles-jeugd/

Oude Veer is gecertificeerd bij het Zwem-ABC, dit geeft u als ouder/verzorger de volgende zekerheden: 

  • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat uw kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat.
  • Uw kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet uw kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.
  • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat u kunt bepalen welke aanbieder het beste bij uw kind past. Tijdens de zwemles wordt u als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

    Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.