Recreatiezwemmen.

Voor wie: Voor alle dames en heren die de week sportief willen beginnen.
Wanneer: Elke maandagochtend van 8.30 tot 9.30 uur en 10 tot 11 uur.
Waarom: Om een goede (zwem)conditie op te bouwen en te ontspannen.
Wat doen we: Er wordt aan de conditie gewerkt, allerlei spelvormen uitgevoerd, zwemslagen aangeleerd of verbeterd, aqua joggen, aqua fit, polo, snorkelen, zwemmend redden. Alles wat maar met zwemmen te maken heeft komt aan bod.

Speciale ochtenden: Een aantal keren per jaar worden er speciale ochtenden georganiseerd. Bijvoorbeeld: Een Sinterklaasochtend of een 1/8ste triathlon. Het staat iedere recreatiezwemmer vrij om hieraan deel te nemen.

Informatie: Bent u er niet zeker van of het recreatie zwemmen wat voor u is? Kom dan eens geheel vrijblijvend een paar maal meedoen tegen verenigingstarief. Opgave vooraf is niet nodig. Iedereen is iedere maandagochtend welkom.

Tarief: Zie pagina tarieven. Voor leden/ donateurs van de zwemvereniging “ Oude Veer”.

Kleuterinstuif.

In de voorjaarsvakantie op de woensdagochtend wordt er elk jaar een kleuterinstuif gehouden. Met kleuters van de groepen één en twee van de basisscholen worden er dan allerlei leuke waterspelen gedaan. Dit is de manier voor ouders en kleuters om met ons bad kennis te maken. Oudere broertjes en zusjes in de basisschoolleeftijd zijn ook welkom. Voor hen is er een apart programma.

Nationale Zwemvierdaagse.

Dit jaarlijks terugkerend zwemfeest is een echt zwemspektakel. Met zwemmen maar daaromheen heel veel extra leuke gratis activiteiten als bijvoorbeeld dagelijks een andere inlooples, bingo, schminken enzv. Deze 4 daagse wordt altijd gehouden tijdens de laatste lesweek van de basisscholen.

Commissie.

  • Astrid van Kessel (Voorzitter)
  • Bets Bantema (Secretaris), voor info 0223-521264
  • Mirjam Weijdema
  • Joke Koopman
  • Marian Verkerke