Door Bets Bantema

Wat was het weer gezellig.

Bijna 50 zwemsters zaten om 9 uur vol spanning in de kantine te wachten. Wat zou deze ochtend brengen? Normaal gesproken waren er pakjes maar nu niet. Maar wat dan????

Na een korte uitleg van Mirjam over het spel begon het  “natte” gedeelte. De grote groep werd in 4 sub-groepen verdeeld en het water kwartetten kon beginnen. Iedere groep startte met 35 verschillende artikelen en moest door middel van samen werken en stelen bij de buren zoveel mogelijk kwartetten samenstellen. Omdat men onderweg ook nog afgetikt kon worden viel dat lang niet mee.

Na deze inspanning werd het tijd voor ontspanning maar niet nadat Mirjam en mantelzorger Frieda in het zonnetje waren gezet.

Iedereen kreeg een fraaie ster die nog wel creatief bewerkt moest worden om een mooie Kerstster te worden. Terwijl iedereen hard aan het werk was werd men voorzien van koffie, thee en warme chocolade melk. Joke en Annemarie hadden heerlijke appeltaart gebakken Samen met de slagroom werden zo de weg gezwommen calorieën weer aangevuld.

Maar het belangrijkste van deze ochtend is wel de gezelligheid en het samenzijn. Met een tevreden gevoel ging iedereen weer huiswaarts.

Klik hier voor de foto’s van deze ochtend.