Na ruim 40 jaar viel op 2 december 2019  toch echt het doek voor de afdeling recreatiezwemmen en de  recreatie commissie. Het recreatie zwemmen op de maandagochtend heet voortaan “Fit op maandag”, en zal door Jan Feskens gegeven gaan worden. De comm. recreatie zwemmen wenst Jan en de zwemsters heel veel zwemplezier voor de toekomst.

De commissie en de zwemsters namen met een dikke knal afscheid van een lange traditie  van recreatie zwemmen en de Sint feesten.

Gestart werd met het “natte” gedeelte. In het ondiepe gedeelte van het bad kon men letters opduiken en hiermee Sint woorden vormen. Deze woorden waren ballen waard. Zittend op een plankje werden deze ballen vervoerd naar het diepe gedeelte om daar vervolgens via de lange mat in de Sinterklaas cadeau zakken gegooid te worden. Ooit ruim 50 dames zo’n pret zien hebben? Daarvoor moet je in “den Krieck” zijn.

Daarna door naar de kantine waar nog een aantal dames zich aansloten. Eerst een klein officieel momentje waarbij de commissie leden en de kassa dames door de bestuursleden Ineke en Dorus in het zonnetje gezet werden. Hiervoor namens ons zessen heel veel dank. Mirjam zette daarna Agnes en Astrid nog even in de schijnwerpers en verraste ze met een mooi versierde kerstsledes. Op haar beurt werd Mirjam weer bedankt namens de dames voor haar jarenlange inspirerende inzet.

Toen was er koffie met door Mirjam getrakteerde appelflappen en natuurlijk een afsluitend spel. De dames hadden allemaal een cadeautje mee gebracht. Deze werden verdeeld door middel van een memorie spel. Memorie met 60 personen? Ja hoor. Bij recreatie lukt alles. Daarna was de koek toch echt op. In de hal werd met een lach en een traan afscheid genomen van Mirjam en trok de recreatie commissie met een tevreden gevoel de deur dicht.