Vrijdag 29 juni vertrokken we vanaf het zwembad met de fiets naar texel. Met een stevig windje in de rug verliep de tocht voorspoedig en waren we al snel bij de groepsaccomodatie Bloem & Bos. Nadat iedereen zijn plekje had gevonden en we een hapje hadden gegeten, gingen we op weg naar het bos voor het nachtspel. De combinatie ‘bos’ en ‘donker’ bracht de fanatiekeling in ons naar boven.

Zaterdagochtend werden we door een goed gelukte “wake-up call” van de meiden er aan herinnerd dat we weer vroeg op het strand moesten staan. Na een heerlijke duik in de zee waren we weer klaar voor de dag. Deze dag bestond uit een fietstocht met vragen die eindigde bij “De Bonte Belevenis”. Hier aangekomen konden we zelf onze eigen pizza maken en bakken wat leuke taferelen met zich meebracht. Het avondprogramma werd ingevuld door een flink aantal spellen die in groepsverband moesten worden volbracht. Hierdoor ontstond een gezonde strijd tussen de teams en ging iedereen voor de volle winst. Om weer een beetje tot rust te komen werd tijdens een soepje het kampvuur aangestoken en werden daarna stuk voor stuk de bedjes weer opgezocht.

De zondag staat natuurlijk bekend als de dag van de terugreis, maar niet voordat we met zijn allen een zwembad hadden opgezocht. Nadat de boel daar op stelten was gezet sloten we het weekend bij Bloem & Bos af met een bbq en werden de spullen weer ingeladen. De zuid-weste wind werd op de terugreis door een goed geplande route zoveel mogelijk gemeden. Bij aankomst in Breezand was na de lange tocht ook de vermoeidheid bij sommige duidelijk aanwezig.

Al met al kunnen we terug kijken op een geslaagd en gezellig weekend! met (gelukkig) voldoende mooi weer.

De foto’s die gemaakt zijn kunnen worden terug gekeken op onze Facebook-pagina.

(Foto’s zijn momenteel nog niet beschikbaar maar volgen snel)