lid worden Oude Veer foto

Wil je ook ‘zwemmen om het hardst’?

Breezand – In zwembad Den Krieck wordt heel wat afgezwommen. Het is gezellig en gezond. Soms gaat het er ook fanatiek aan toe. Grote kans dat je bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Oude Veer bent.

Op zondag 14 juni is het hoogtepunten van de vereniging, dan zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen. Hier wordt gestreden om de prijzen voor de snelste zwemmers in de categorie├źn meisjes, jongens, dames en heren. De winnaars van 2014 waren Amber Birkhoff (meisjes), Daan Weijdema (jongens), Lotte Scholten (dames) en Ruud Koomen (heren). De winnaar van de meeste persoonlijke records werd vorig jaar gewonnen door Daan Weijdema.

100_2796[1]

Lid worden

De zwemvereniging bestaat uit dertig jongens en meisjes die meerdere keren in de week trainen. Hun trainers verhogen hun vaardigheid op zwemgebied en meten hun vooruitgang in de competitie met andere clubs. Voor het nieuw seizoen is er nog ruimte voor nieuw zwemtalent.

Degene die de zwemsport een uitdaging vinden, moeten zeker zondag 14 juni komen kijken bij de clubkampioenschappen van Oude Veer. Start vanaf 14.00 uur.

Uiteraard kan je ook een keertje proeftrainen. Ervaar de plezierige sfeer die bij Oude Veer heerst. Want naast hard zwemmen is er ook ruimte voor gezellig een weekendje weg en bowling-avond of gewoon even napraten in de kantine van zwembad Den Krieck.

 

Voor meer informatie bij zwemvereniging Oude Veer, bel trainster Donja Wagenaar, 06 20412798.

De trainingstijden zijn:

Maandag 17.30-18.30 uur

Woensdag 18.00-19.00 uur

Vrijdag 18.00-19.00 uur

Zaterdag 7.30-8.30 uur

Of kijk op www.denkrieck.nl