De succesvolle verkoop van ‘Superloten Grote Club Actie’ krijgt voor Oude Veer nog eens een mooi staartje. Fantastisch was het resultaat (13.581,30 euro) dat wij door de verkoop van Superloten aan de actie overhielden. Doordat we ook nog eens ‘de beste nieuw komende vereniging’ werden, leverde dit onze club de ‘Masita teamprijs’ op. Op de foto bestuursleden Cor Koomen, Patrick den Das en Cor Zwaag.

Met het winnen van deze prijs mocht Oude Veer voor een bedrag van € 2000.- een volledig team aankleden. Na overleg met Masita hebben we gekozen gekozen voor zeventig prachtige tassen (ter waarde van 35 euro), die over enige tijd onder een aantal gelukkige leden en trainers wordt verdeelt.

Op zaterdag 6 januari was een feestelijke afsluiting van de Grote Club Actie met een bijeenkomst, waar onze sponsors met een hapje en drankje zijn bedankt. Een gedeelte uit de opbrengst van de Grote Club Actie was gereserveerd voor een plaatselijk goed doel.

Hiervoor werd gekozen voor het plaatselijke Inloophuis ‘De Sluis’. Dit goede doel werd blij gemaakt met een royale cheque van 750 euro. Het staat vast dat Oude Veer volgend jaar opnieuw met de superloten verkoop van de Grote Club Actie meedoet, mits natuurlijk onze sponsors weer bereid zijn een Superlot te kopen.