Optimaal genieten van je zwangerschap in heerlijk warm water (30 graden). Eventjes het gevoel van gewichtloosheid door de opwaartse kracht van het water. Samen met anderen genieten van één van de mooiste periodes van het leven!  Dat kan bij zwemvereniging Oude Veer.

Al sinds jaren biedt de club zwangerschapszwemmen op de dinsdagavond in zwembad Den Krieck. Op deze avond kunnen de zwangere vrouwen in twee groepen zwemmen: van 19.00-19.45  en 19.45-20.30 uur.  Omdat de wisseling in de groepen erg groot is (een zwangerschap is immers eindigend), kan de grootte van de groep enorm wisselen. Bij aanmeldingen raad Oude Veer daarom aan altijd contact op te nemen via het contactformulier van de website.  Kosten zijn 4 euro per les.

Babyzwemmen

Na het zwangerschapszwemmen is het mogelijk om met de nieuwe aanwinst te gaan babyzwemmen. Deze activiteit is elke dinsdagmorgen voor kinderen van 3 maanden t/m 4 jaar en vrijdagmorgen voor kinderen van 8 maanden t/m 4 jaar. Er kan gezwommen worden met kinderen onder begeleiding  (bijvoorbeeld  vader, moeder, opa, oma of wie dan ook met de kleine te water wil).

Het babyzwemmen is in leeftijdsgroepen verdeeld over de gehele morgen. Eerste start van de lessen is de kinderen ‘watervrij’ te maken. Dit gebeurd op een speelse manier, bijvoorbeeld  onder water gaan en zelf weer opstaan.

Op beide dagen is er voldoende plaats om u en uw kindje te verwelkomen.  Kosten zijn 12.50 euro per maand en een eenmalige borg van 12.50 euro.

Meer informatie en opgave (via het aanmeldformulier) en klik aan Zwangerschapszwemmen of Babyzwemmen (binnen 48 uur bericht retour).