Zwembad Den Krieck in Breezand is een overdekt 25 meter bad met een peuter-/kleuter- en baby-bad.

Diverse activiteiten vinden hier plaats, zoals vrij zwemmen, aqua joggen, supFit en gehandicapten zwemmen. Daarnaast wordt het zwembad verhuurd aan o.a. zwemvereniging Oude Veer, die invulling geeft aan onder meer zwemlessen en wedstrijd zwemmen.

Het bad wordt beheerd door een stichtingsbestuur bestaande uit vrijwilligers.

Wij zoeken per 1 februari 2020 een Teamleider Zwembad (20 uur per week)       

Als teamleider zwembad coördineer en verzorg je sportinstructies, recreatieve- en bewegingsactiviteiten voor de diverse doelgroepen. Je zorgt voor de aansturing en coaching van medewerkers. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het goed functioneren van de teamleden en vind je de hygiëne en veiligheid van de gasten in de accommodatie belangrijk. Tevens ben je bereid om af en toe receptiewerkzaamheden te verrichten.

Wij zoeken iemand met een proactieve en flexibele instelling, die communicatief en digitaal vaardig is. Je dient ervaring te hebben met technische zaken betreffende het zwembad en met leiding geven. Tevens dien je een VOG, een EHBO- en BHV diploma te bezitten en de EHBO status van het overige personeel te verzorgen. Overleg met en advisering van het bestuur is ook één van jouw taken.

Wij bieden een afwisselende baan in een sportieve omgeving met goede arbeidsvoorwaarden en toekomstperspectief.

Het salaris is conform de CAO zwembaden.

Deze vacature kan in combinatie met die van zwembadmedewerker.

Als je meer wilt weten over deze baan dan kun je terecht bij:

Johan Osinga, lid stichtingsbestuur,

Mobiel tel.: 06-55133748

Mailadres: j.osinga@zonnet.nl