pijl

Installatie AAP

Aquafit4you

Lekker een uur sporten, moe maar voldaan naar huis gaan. Dat kan bij aquafit4you 

Aquafit4you is een combinatie van een aantal ‘aqua sporten’. We starten met conditiezwemmen in banen over het hele bad. Daarna volgen we in het ondiepe deel het programma van Aquarobics om te eindigen in het diepe deel met Aquajoggen. Speciaal voor zwemliefhebbers die hun slag willen verbeteren en daarnaast op een effectieve manier met zo min mogelijk lichaamsbelasting willen werken aan álle spiergroepen.De les wordt ongeveer in 3en gedeeld, waarin de verschillende activiteiten aan bod komen.

Conditiezwemmen traint u uw uithoudingsvermogen, terwijl de instructeur aanwijzingen geeft omtrent uw zwemtechniek. Het programma bestaat uit verschillende zwemslagen. Met een betere zwemtechniek neemt het plezier in zwemmen toe. Kracht Bij het onderdeel aquajoggen, ‘lopen’ in diep water, maakt u geen contact met de bodem. Gewrichten en gewrichtsbanden worden niet belast. Alleen de spieren worden getraind.
Omdat de weerstand in water hoger is, moet meer kracht worden gezet. Dat merkt u ook tijdens het onderdeel Aquarobics.

Op dynamische muziek doet u oefeningen met weerstandsmaterialen. De opgewekte weerstand zorgt voor een effectievere spierversterking van buik, benen, billen en armen.

 

Zwembad Den Krieck

 

Er is aquafit4you op:
    •    Woensdag van 08.30-09.30 en 09.30-10.30


Voor verdere informatie bij de kassa van het zwembad.

Kosten; zie “Tarieven”.