Zwembad Den Krieck - Supfit/Kinder Supfit

Installatie AAP

Supfit

De Supfit-training is een intensieve krachttraining waarbij je werkt aan spierkracht, uithoudingsvermogen gecombineerd met evenwicht. 
Bijzonder bij deze oprukkende aquasport is de aandacht voor balans. Niet zo vreemd, want de sup drijft op het water en met meerdere personen tegelijk blijft het water in beweging. Eenmaal op de plank wordt je balans getest door middel van bepaalde oefeningen.
Dit gebeurt allemaal op muziek. Supfit is een originele training voor lichaam en geest. Supfit is gevarieerd. Een beetje yoga en veel bootcamp. De instructeur hanteert een uitgebreid programma kracht- en spiertrainingen. Van push-ups, kniebuigingen tot ingewikkelde burpees. Onder het mom van ‘relaxt peddelen’ worden buikspieren, rugspieren en armen getraind.
Als intervaltraining sprinten we tegen elkaar of organiseren we een hordeloopje of een duik- en klimcircuit.
 
Ook kinderen Supfit is in principe voor iedereen goed te doen, je moet wel op de plank kunnen komen en uiteraard in het bezit zijn van een zwemdiploma.
 
Een les voor volwassenen duurt 45 en voor kinderen 30 minuten. Aan het eind van de les zijn bijna alle spiergroepen aan bod gekomen, dat zal je de volgende dag wel kunnen voelen.
We bouwen het op, dus wees niet bang. Je doet wat je kunt.
 

Er is supfit op:
    •    Maandag van 10.30-11.15
    •    Kindersupfit Maandag van 15.00-15.30
    •    Woensdag van 21.00-21.45 (bij voldoende aanmeldingen)
    •    Vrijdag van 20.45-21.30 (bij voldoende aanmeldingen)

 

Zwembad Den Krieck

 


Voor verdere informatie bij de kassa van het zwembad.

Kosten; zie “Tarieven”.